tentang Kami

Perusahaan didirikan dina 2014. Kantor pusat penjualan perusahaan perenahna di Kota Yiwu, Propinsi Zhejiang. Pusat produksi sareng perakitan ayana di Kota Dongguan, Propinsi Guangdong. Perusahaan terkenal dina bisnis paméran kontinyu sareng paméran. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 1000 méter pasagi gedong pabrik, Éta perusahaan mesin perekat panas ngalembereh panarjamahkeun ngahijikeun panilitian, pamekaran, pamasaran, palatihan tanaga sareng jasa saatos penjualan.

Rincian
Warta
  • Naon jinis kawat jambatan irung?

    Panyebaran COVID-19 dina taun 2020 ngajantenkeun masker kabutuhan dina kahirupan. Jantenkeun topéng mangrupikeun bagian anu penting dina kahirupan. Naon jinis jambatan irung dina topéng?

    Rincian
  • Naon kaunggulan kawat irung plastik 100% PP?

    Dina taun 2020, nalika COVID-19 pencét, paménta masarakat pikeun topéng parantos ningkat pisan, Aya seueur jinis sasak irung dina topéng. Diantara ieu¼Œ Naon kaunggulan 100% kawat irung plastik PP?

    Rincian
  • Tilu bahan anu biasa dianggo pikeun kawat irung

    Ku nambahanana data wabah global, panggunaan masker beuki nambahan; balukarna suplai ketang. Dina raraga ngarengsekeun masalah paménta topéng, seueur perusahaan ogé parantos ngamimitian ngahasilkeun masker, sareng kawat irung salaku aksésoris topéng henteu terkecuali. Janten naon tilu produksi anu b...

    Rincian
  • Bédana antara kawat irung tunggal-inti sareng ganda-inti

    Topéng penting pisan pikeun urang ayeuna, janten kawat jambatan irung janten fokus tina topéng. Naon bedana kawat jambatan irung inti tunggal sareng ganda?

    Rincian